Poštovani!
Više od deset godina se uspješno bavimo izradom narodnih nošnji. Izrađujemo narodne nošnje svih naroda i narodnosti sa područja bivše Jugoslavije.
Narodne nošnje izrađujemo u svim veličinama za odrasle i za djecu, po željama i mjerama kupaca, od najkvalitetnijih prirodnih materijala u kombinaciji sa ručnim vezom, keranjem, heklanjem i tkanjem.
Narodne nošnje iz naše kučne radionice su prisutne u mnogim kulturno umjetničkim društvima i folklornim sekcijama širom naše zemlje i Svijeta.
Narodne nošnje izrađujemo i za pojedinačne kupce koji žele u svojim tradicionalnim nošnjama obilježiti razna slavlja, vjenčanja, društvene, kulturne i vjerske praznike.
Pored izrade narodnih nošnji bavimo se i izradom poklona sa starim ručnim radovima i tako pokušavamo prenjeti ručne zanate u 21 stolječe.
Uz sve to, puno napora i rada ulažemo u promociju i očuvanje tradicije ručnih spretnosti i njegovanju kulturne baštine, pa tako uspješno organiziramo etno revije, prezentacije i radionice ručnih radova.
Za sva Vaša pitanja ili želje, molimo da nas kontaktirate telefonom, e mailom ili nas posjetite na našoj adresi...

Sa dužnim poštovanjem!                                                        
Vaši Fatima i Mehmed Mršić

Narodne nošnje Etno pokloni Božično novogodišnji
pokloni

Tu možete pregledati sve različite modele narodnih nošnji koje izrađujemo…

Tu možete pregledati naše proizvode za poslovne i osobne poklone koje sve ručno izrađujemo. Nudimo vam različite vezene jastučiče i stolnjake, tradicijonalne bluze, tkanje, keranje, pletene čarape i naše lutke Omera i Merimu.

Tu možete pregledati naše proizvode za božične i novogodišnje poklone koje sve ručno izrađujemo. Nudimo vam različite vezene jastučiče, stolnjake, vrečice, čizmice i adventne dodatke sa božično novogodišnjim motivima.free counters

 ETNO RADIONICA MRŠIĆ
Fatima i Mehmed Mršić
Sanica - Ključ
Bosna i Hercegovina
Tel. +387 (0)37 671-346
Mobi. +387 (0)61 167-032
info@narodnenosnje.net

 
 Ime
 
 Prezime
 
 Adresa 
 Država
 
 Telefon
 
 E-mail
 
 Želje
 
 
 
    
 Zadnje vijesti
 

30.3.2014

Sa našim narodnim nošnjama opremili su se u BKUD "NUR" iz Oberhausena u Njemačkoj. Ovom prilikom želimo se jim puno zahvaliti na suradnji i povjerenju oko izrade narodnih nošnji, a posebna zahvala ide gospođi Džehvi Jagurdžiji.


28.11.2013

Sve naše mušterije obaviještavamo da se u mjesecu decembru nalazimo u Mercator centru u Mostaru, gdje vam nudimo sve naše ručno izrađene proizvode, ručno vezene jastučnice sa imenima po vašoj želji, ručno urađene pokolone, pletivo, keranje, kesice sa cvjetom lavande, ručno heklane i vezene stolnjake tako za svaki dan kao i za blagdane. Molimo vas na posjetu!


20.11.2013

Izradili smo narodne nošnje za KUD "Dukati" Ulm iz Njemacke, pa jim se ovom prilikom zahvaljujemo na izraženom povjerenju oko izrade narodnih nošnji za njihovo društvo. Posebna zahvala ide gospodinu Muhamedu Ramiću.