Poštovani!
Više od deset godina se uspješno bavimo izradom narodnih nošnji. Izrađujemo narodne nošnje svih naroda i narodnosti sa područja bivše Jugoslavije.
Narodne nošnje izrađujemo u svim veličinama za odrasle i za djecu, po željama i mjerama kupaca, od najkvalitetnijih prirodnih materijala u kombinaciji sa ručnim vezom, keranjem, heklanjem i tkanjem.
Narodne nošnje iz naše kučne radionice su prisutne u mnogim kulturno umjetničkim društvima i folklornim sekcijama širom naše zemlje i Svijeta.
Narodne nošnje izrađujemo i za pojedinačne kupce koji žele u svojim tradicionalnim nošnjama obilježiti razna slavlja, vjenčanja, društvene, kulturne i vjerske praznike.
Pored izrade narodnih nošnji bavimo se i izradom poklona sa starim ručnim radovima i tako pokušavamo prenjeti ručne zanate u 21 stolječe.
Uz sve to, puno napora i rada ulažemo u promociju i očuvanje tradicije ručnih spretnosti i njegovanju kulturne baštine, pa tako uspješno organiziramo etno revije, prezentacije i radionice ručnih radova.
Za sva Vaša pitanja ili želje, molimo da nas kontaktirate telefonom, e mailom ili nas posjetite na našoj adresi...

Sa dužnim poštovanjem!                                                        
Vaši Fatima i Mehmed Mršić

Narodne nošnje Etno pokloni Božično novogodišnji
pokloni

Tu možete pregledati sve različite modele narodnih nošnji koje izrađujemo…

Tu možete pregledati naše proizvode za poslovne i osobne poklone koje sve ručno izrađujemo. Nudimo vam različite vezene jastučiče i stolnjake, tradicijonalne bluze, tkanje, keranje, pletene čarape i naše lutke Omera i Merimu.

Tu možete pregledati naše proizvode za božične i novogodišnje poklone koje sve ručno izrađujemo. Nudimo vam različite vezene jastučiče, stolnjake, vrečice, čizmice i adventne dodatke sa božično novogodišnjim motivima.free counters

 ETNO RADIONICA MRŠIĆ
Fatima i Mehmed Mršić
Sanica - Ključ
Bosna i Hercegovina
Tel. +387 (0)37 671-346
Mobi. +387 (0)61 167-032
info@narodnenosnje.net

 
 Ime
 
 Prezime
 
 Adresa 
 Država
 
 Telefon
 
 E-mail
 
 Želje
 
 
 
    
 Zadnje vijesti
 

8.5.2014

Naše narodne nošnje dobili su i u Kulturbegegnungszentrum "BOSNA" e.V. iz Hamma u Njemačkoj, ovom prilikom se jim zahvaljujemo oko povjerenja izrade narodne nošnje za njihovo kuturno folklorno društvo a posebna zahvala ide gospođi Saneli Burnić.


5.5.2014

Naše narodne nošnje dobili su i u BH Udruženju iz Norrkopinga, Švedska, pa jim želimo sve najbolje u njihovom društvu i folkornoj sekciji, a posebna zahvala za narudžbu narodnih nošnji ide gospođi Suadi Zemanić.


27.4.2014

Narodne nošnje izradili smo i za KUD Behar iz Bad Uracha, Njemačka, pa jim se ovom prilikom zahvaljujemo na izraženom povjerenju oko izrade narodnih nošnji za njihovo društvo a posebna zahvala ide gospođi Elmi Husić.


30.3.2014

Sa našim narodnim nošnjama opremili su se u BKUD "NUR" iz Oberhausena u Njemačkoj. Ovom prilikom želimo se jim puno zahvaliti na suradnji i povjerenju oko izrade narodnih nošnji, a posebna zahvala ide gospođi Džehvi Jagurdžiji.