Galerija


Molimo vas da na linkovima lijevo pogledate naše slike i video materijal u galerijama te se uvjerite, da smo stalno prisutni na tržištu, da se brinemo za maksimalan kvalitet naših proizvoda tako narodnih nošnji kao i naših ručnih radova. Stalno učestvujemo na događajima na kojima pokušavamo prezentirati i promovirati ručne zanate, tradiciju i kulturnu baštinu naroda Bosne i Hercegovine.Narodne nošnje Bosne i Hercegovine, Etno radionica Mršić sa svojim narodnim nošnjama u emisiji BH Pjesmarica na FTV...


Narodne nošnje Bosne i Hercegovine, Etno radionica Mršić sa svojim narodnim nošnjama u emisiji Domovina koju volim na HayatTV... ETNO RADIONICA MRŠIĆ
Fatima i Mehmed Mršić
Sanica - Ključ
Bosna i Hercegovina
Tel. +387 (0)37 671-346
Mobi. +387 (0)61 167-032
info@narodnenosnje.net

 
 Ime
 
 Prezime
 
 Adresa 
 Država
 
 Telefon
 
 E-mail
 
 Želje
 
 
 
    
 Zadnje vijesti
 

30.3.2014

Sa našim narodnim nošnjama opremili su se u BKUD "NUR" iz Oberhausena u Njemačkoj. Ovom prilikom želimo se jim puno zahvaliti na suradnji i povjerenju oko izrade narodnih nošnji, a posebna zahvala ide gospođi Džehvi Jagurdžiji.


28.11.2013

Sve naše mušterije obaviještavamo da se u mjesecu decembru nalazimo u Mercator centru u Mostaru, gdje vam nudimo sve naše ručno izrađene proizvode, ručno vezene jastučnice sa imenima po vašoj želji, ručno urađene pokolone, pletivo, keranje, kesice sa cvjetom lavande, ručno heklane i vezene stolnjake tako za svaki dan kao i za blagdane. Molimo vas na posjetu!


20.11.2013

Izradili smo narodne nošnje za KUD "Dukati" Ulm iz Njemacke, pa jim se ovom prilikom zahvaljujemo na izraženom povjerenju oko izrade narodnih nošnji za njihovo društvo. Posebna zahvala ide gospodinu Muhamedu Ramiću.