Galerija


Molimo vas da na linkovima lijevo pogledate naše slike i video materijal u galerijama te se uvjerite, da smo stalno prisutni na tržištu, da se brinemo za maksimalan kvalitet naših proizvoda tako narodnih nošnji kao i naših ručnih radova. Stalno učestvujemo na događajima na kojima pokušavamo prezentirati i promovirati ručne zanate, tradiciju i kulturnu baštinu naroda Bosne i Hercegovine.



Narodne nošnje Bosne i Hercegovine, Etno radionica Mršić sa svojim narodnim nošnjama u emisiji BH Pjesmarica na FTV...


Narodne nošnje Bosne i Hercegovine, Etno radionica Mršić sa svojim narodnim nošnjama u emisiji Domovina koju volim na HayatTV...



 ETNO RADIONICA MRŠIĆ
Fatima i Mehmed Mršić
Sanica - Ključ
Bosna i Hercegovina
Tel. +387 (0)37 671-346
Mobi. +387 (0)61 167-032
info@narodnenosnje.net

 
 Ime
 
 Prezime
 
 Adresa 
 Država
 
 Telefon
 
 E-mail
 
 Želje
 
 
 
    
 Zadnje vijesti
 

8.5.2014

Naše narodne nošnje dobili su i u Kulturbegegnungszentrum "BOSNA" e.V. iz Hamma u Njemačkoj, ovom prilikom se jim zahvaljujemo oko povjerenja izrade narodne nošnje za njihovo kuturno folklorno društvo a posebna zahvala ide gospođi Saneli Burnić.


5.5.2014

Naše narodne nošnje dobili su i u BH Udruženju iz Norrkopinga, Švedska, pa jim želimo sve najbolje u njihovom društvu i folkornoj sekciji, a posebna zahvala za narudžbu narodnih nošnji ide gospođi Suadi Zemanić.


27.4.2014

Narodne nošnje izradili smo i za KUD Behar iz Bad Uracha, Njemačka, pa jim se ovom prilikom zahvaljujemo na izraženom povjerenju oko izrade narodnih nošnji za njihovo društvo a posebna zahvala ide gospođi Elmi Husić.


30.3.2014

Sa našim narodnim nošnjama opremili su se u BKUD "NUR" iz Oberhausena u Njemačkoj. Ovom prilikom želimo se jim puno zahvaliti na suradnji i povjerenju oko izrade narodnih nošnji, a posebna zahvala ide gospođi Džehvi Jagurdžiji.